30 november 2009

KRAFTSAMLING FÖR FOLKPARTIET

Min stödgrupp har gått hem. Brasan har slocknat. Ljusen har snart brunnit ut och i köket väntar disken. En tom flygbladskartong står kvar vid matbordet. Det blev ett riktigt mysigt och lyckat möte!

Målet är att folkpartiet ska bli större än centern i nästa val så att vi får en kommunalrådspost och fler politiska poster och därigenom större politiskt inflytande än idag! Avstämning av kampanjplanen visade att det går framåt med stormsteg. 3 000 flygblad med bloggreklam nu fördelade på åtta personer. Utdelning inom kort.

Nästa måndag är det nomineringsmöte, det har ni säkert läst om bl a i Jönköpingsposten :) Ett viktigt möte för alla som vill fortsätta att vara förtroendevalda eller som vill bli förtroendevalda nästa mandatperiod. Ett rejält avstamp inför valrörelsen! Alla medlemmar är varmt välkomna till Sessionssalen i Hoven, Juneporten, kl 18:00. Hjälp oss göra Jönköping mer liberalt!

Systerskap - feministiska åklagare emellan!

Den 25 april träffade jag för första gången Tuba Hashimi, en kvinnlig åklagare från Afghanistan. Det var en kvinna som heter Margareta Ander...