17 mars 2010

EN TUNG TISDAG

Redan imorse började media ringa om mitt åtal mot två tonårspojkar för grov våldtäkt av en 13-årig flicka. Ett mycket, mycket allvarligt brott som för en vuxen gärningsman hade lett till 4-10 års fängelse. En tragedi och en tung börda för alla inblandade. Redan nästa fredag är det tänkt att bli huvudförhandling. För att skydda målsägandens identitet och med hänsyn till målets känsliga natur kommer förhandlingen hållas inom stängda dörrar.

Efter arbetet hann jag och min man åka 5 km längdskidor i Hallby. Mycket av snön har töat bort så underlaget var förstås inte perfekt och våra kroppar var svårstartade och tunga efter lång förkylning men det var ändå så skönt att komma igång igen. Förfärligt hur snabbt kroppen vänjer sig vid att inte anstränga sig. Hoppas nu kunna åka ett par gånger till innan all snön är borta och varva med cykelträning i garaget. Det är bara 3 månader kvar till Vätternrundan och då vill man ju vara i toppform!

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...