22 maj 2010

EN VERKLIGHETSFRÅNVÄND RECENSION

Det var en märklig recension i Jp idag av vår kommande marknadsföringsfilm. Framförallt framfördes kritik mot Johnny Liljas och Lars-Evert Sahlins ålder. Verkligen ingen värdig eller seriös kritik. Vi kunde naturligtvis ha visat tre punkare i bild också, men då tror jag att många tittare hade blivit väldigt överraskade och besvikna över vilka det är som faktiskt deltar på våra sammanträden. När man dessutom gör sig rolig över Sahlins kamp mot sin förkylning tycker jag att det går för långt.

Som jag skrivit tidigare - detta är ingen reklamfilm. Det SKA inte vara glättigt eller ge intryck av att kommunfullmäktige är något annat än det är. Tänk snarare på Anslagstavlan. Meningen är att våra invånare i större utsträckning ska ta del av de sammanträden vi har och de beslut vi tar. Att informera om kf via media är inte alls nytt - redan idag informerar vi ju via tidningar, hemsida, Jnytt, radio, lokal-TV och web. Att informera via TV4 är däremot helt nytt för oss och vi hoppas att det kommer leda till många fler besökare. Glädjande nog var Jp åtminstone helt positiva till själva tanken, bara det ett stort framsteg!

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...