4 maj 2010

ETT AKTIVT FOLKPARTI

Under kvällen var det styrelsemöte med Folkpartiet. Våra möten brukar bli ganska långa, senaste tiden bortåt 3 timmar. Styrelsen består av nio personer men därutöver är ombudsmannen, gruppledaren i kommunfullmäktige och en representant från LUF adjungerade till styrelsen.

Idag firade vi med smörgåstårta, kakor, choklad, vin och cider att vårt valmanifest är klart. Nu ska det bara tryckas upp i lite bättre papperskvalitet. För närvarande pågår arbete med hushållsutskicket, det som ska vara gemensamt för kommun, landsting och riksdag. Känns skönt att vi har så god framförhållning!

I årets valrörelse verkar det bli ovanligt många personvals-kandidater, vilket är oerhört glädjande! Under FP:s nyss avslutade vårkampanj hann vi med både flygbladsutdelning, företagsbesök och insändare. På torsdag driver jag egen kampanj i samband med Vårruset och på lördag är det Allianskampanj i Östra Centrum. Vi är på gång!!

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...