29 september 2010

I FP:S INRE RUM

Nyss hemkommen från styrelsemöte med FP. Idag var det många som hade förhinder men då brukar sammanträdena få en annorlunda, lite mer öppen stämning - faktiskt riktigt mysigt! Jag är så glad för våra unga styrelsemedlemmar och för vår adjungerade representant från Liberala ungdomsförbundet. De yngre ser ibland saker på ett annorlunda sätt och har många nya tankar och idéer, det måste vi ta tillvara på bästa tänkbara sätt!

Idag bestämde styrelsen att, precis som 2006, göra en valanalys. Ansvariga för årets analys blir Ann-Marie Hedlund, Bertil Rylner, Claes Wendick, Louise Tollén och Rune Hultkvist. Resultatet presenteras på vårt nomineringsmöte den 22 november. Känns onekligen som ett riktigt roligt arbete i år, även om det naturligtvis finns saker som måste förbättras. Hör gärna av dig om du har några synpunkter!

Glädjande nog har vi fått många nya medlemmar och det var hur enkelt som helst att få styrelsemedlemmar att ställa upp som faddrar. Det är viktigt att ta väl hand både om gamla och nya medlemmar, de är våra allra viktigaste ambassadörer. Vi får aldrig tro att det är de få ledande politikerna som är Folkpartiet, det är medlemmarna som ÄR partiets själ!!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...