17 oktober 2010

MED SIKTET INSTÄLLT PÅ BANGLADESH

Eftermiddagen och kvällen har vi ägnat åt förberedelser inför Bangladesh. Nämndemannen Marianne Nilsson och hennes man Lars-Olov, båda från vänortsföreningen Jönköping-Bangladesh, hade generöst erbjudit sig att komma över och visa fotografier. Jag ansträngde mig därför lite extra genom att göra och bjuda på äppelkaka med vaniljsås. Det blev ett mycket spännande möte! Vi såg många fotografier, fick flera goda råd och fick låna en stor hög med böcker om Bangladesh. Känns verkligen som om både vi och barnen nu börjar bli lite mentalt förberedda på vad som väntar oss och vad vi kan bidra med.

Mannen och yngste sonen har nu åkt iväg för att hämta indisk mat igen. Yngste sonen jublade, vilket faktiskt knappt händer ens när vi hämtar pizza! Till dessert blir det mangogodis från Bangladesh som Lars-Olov hade med sig. Vi fick rådet att ta med oss handsprit för att minska risken för att bli sjuk. Svårare lär det däremot bli att bara använda höger hand vid sociala kontakter, tur i vart fall att ingen av oss är vänsterhänt!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...