18 oktober 2010

PÅ EN HÖGRE NIVÅ

Idag påbörjades förhandlingen i hovrätten mot förskolläraren. Inga nya förhör hålls utan uppspelning sker enbart av de förhör polisen hållit med barnen samt de förhör som hållits med den åtalade och med vittnen i tingsrätten. Förhandlingen har i stort sett rullat på som planerat. Vi fortsätter på torsdag och kan förhoppningsvis avsluta målet då. Räknar sedan med att det dröjer 2 veckor innan det blir dom.

Under kvällen var det styrelsemöte med FP, det allra sista i våra gamla lokaler. I november flyttar vi till nya lokaler på Torpa, i gamla "Svanströms". För mig är flytten verkligen symbolisk - FP tar ett stort steg in i framtiden med nya fräscha idéer och moderna arbetsmetoder! Framöver räknar vi också med ett närmare samarbete med våra ungdomar, både i FP och i LUF. Vi inleder 2011 med en gemensam kick-off och ska sedan under våren diskutera hur vi kan stärka varandra!

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...