10 oktober 2010

BALANS, BANGLADESH OCH BAUERS BRYGGA

Söndagen har faktiskt känts riktigt tidlös, kanske ett tecken på att jag verkligen börjar slappna av? Sov ganska länge och läste både DN och SvD till frukost. Intressant med ett reportage om Bangladesh i SvD - det är tydligen helt rätt i tiden. Landet bedöms av guideboken Lonely Planet som världens näst mest sevärda land. I reportaget rekommenderades dessutom just ett besök i Sundarban!
Gick sedan en lång promenad med bästa väninnan i strålande höstsol. Passade på att njuta av goda ostfrallor och kaffe latte på Bageriet på Bauers Brygga. Vilket vattenhål detta blivit! Är så stolt över Jönköpings politiker som varit så visionära!

Under eftermiddagen har jag klippt yngste sonens hår. Han blev mycket nöjd! Ägnade mig därefter åt skor, skor och skor. Mängder med skor har jag tvättat, halva golvet i tvättstugan är fullt! Mannen har vinterordnat i garaget - nu är vi snart redo för snö!

Systerskap - feministiska åklagare emellan!

Den 25 april träffade jag för första gången Tuba Hashimi, en kvinnlig åklagare från Afghanistan. Det var en kvinna som heter Margareta Ander...