10 oktober 2010

BALANS, BANGLADESH OCH BAUERS BRYGGA

Söndagen har faktiskt känts riktigt tidlös, kanske ett tecken på att jag verkligen börjar slappna av? Sov ganska länge och läste både DN och SvD till frukost. Intressant med ett reportage om Bangladesh i SvD - det är tydligen helt rätt i tiden. Landet bedöms av guideboken Lonely Planet som världens näst mest sevärda land. I reportaget rekommenderades dessutom just ett besök i Sundarban!
Gick sedan en lång promenad med bästa väninnan i strålande höstsol. Passade på att njuta av goda ostfrallor och kaffe latte på Bageriet på Bauers Brygga. Vilket vattenhål detta blivit! Är så stolt över Jönköpings politiker som varit så visionära!

Under eftermiddagen har jag klippt yngste sonens hår. Han blev mycket nöjd! Ägnade mig därefter åt skor, skor och skor. Mängder med skor har jag tvättat, halva golvet i tvättstugan är fullt! Mannen har vinterordnat i garaget - nu är vi snart redo för snö!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...