16 januari 2011

JULGRANSPLUNDRING MED VISS FÖRDRÖJNING

Min man har precis fyllt 50 år och det har vi firat ordentligt! På födelsedagen sjöng jag och barnen för honom på morgonen, på lunchen njöt vi av champagne och på kvällen kom ett par grannar och Ylva Söderström som representant för FP:s styrelse. Igår hade vi stor fest hemma i form av julgransplundring med släkt och vänner. Det blev väldigt lyckat - fina presenter, god mat, mycket champagne, trevliga tal, fantastisk stämning, dans kring granen, överraskande besök av Johan Thor och så en avslutande godispåse till alla. Min man var mycket, mycket nöjd!

Idag har vi ägnat oss åt diskning, undanplockning och städning. Julgranarna är fortfarande kvar men övriga julsaker fyller nu bordet i vardagsrummet. I veckan ska allt plockas ner i sina kartonger och bäras upp på vinden igen. Jag tycker alltid att det är dystert att städa undan efter julen, det blir så tomt och kallt utan adventsljusstakar och julgran. Sedan ett par år tillbaka har vi därför ett par röda lampor på vår öppna spis så att vi året om kan njuta av rött stämningsljus! De röda julgardinerna får nog hänga kvar ytterligare några veckor och dessutom har vi två amaryllislökar som ännu inte blommat klart så vi kan nog behålla lite julstämning trots allt!

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...