28 februari 2011

DÅTID, NUTID OCH FRAMTIDFoto: Bernt Thapper

Det blev en riktigt, riktigt bra dag idag! På eftermiddagen hade jag mini-invigning av mitt tjänsterum tillsammans med makarna Göransson och makarna Thapper (se gårdagens blogg). Det blev mycket lyckat! När Bengt var kommunalråd satt han i det rum som Elin nu har och när Inger var kommunalråd satt hon i det rum som Ilan nu har. De intygade att porträttet av vårt första kommunalråd Harry Sandberg faktiskt är riktigt likt. Flera minnesbilder väcktes när de såg de andra porträtten, både i kommunalrådskorridoren och i Rådssalen. Det var Bengt som i praktiken fick Inger att bli kommunens första kvinnliga kommunalråd och det var Inger som fick mig att ställa upp i valet 2006. En härlig känsla att fika tillsammans i mitt färdiginredda kommunalrådsrum!

Under kvällen var det årsmöte med FP. För tredje året i rad höll FP-föreningarna i Jönköping, Habo och Mullsjö sina årsmöten i samma lokal och inledde med en gemensam årsmötestalare. I år var det vår partisekreterare Nina Larsson som talade och besvarade mängder med frågor. På vårt eget möte efteråt var jag mycket nöjd med hur högt det var i tak! Under mötet valdes fyra nya styrelseledamöter in - Alexander Tornberg, Ivana Abrahamsson, Karin Hansson och Louise Tollén. Jag och Dag Jonasson avtackades från styrelsen. Karl Staaf-plakett utdelades till Rolf Johnsson för hans stora insats i Folkpartiet och Louise Tollén utnämndes till Årets liberal. En intensiv kväll med stor betydelse inför valet 2014!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...