20 februari 2011

FRÅN SKIDÅKNING TILL BEGRAVNING

Nu är vi på väg hem igen efter en riktigt avkopplande vecka med skidåkning. Årets skidlektion var tuffare än vanligt - vi tränade på att åka på en skida i taget, att åka i knädjup pudersnö och dessutom åkte vi nerför ett par riktigt krävande nedfarter off-pist! De senaste fyra åren har vi tillbringat vår skidsemester i Norge men nästa gång blir det Alperna. Har ni något tips på ett ställe med riktigt, riktigt bra skidåkning och god mat så skulle jag bli väldigt glad!

I bilen har jag hunnit ögna igenom en del i den statliga utredningen om mänskliga rättigheter. Ska yttra mig över den i början av mars. Har också hunnit fundera en del kring det seminarie som jag och Johan Pehrson ska hålla på FP:s riksmöte i slutet av mars om framtidens rättsväsende. Två viktiga områden som dessutom går in i varandra. Apropå rättsväsende så verkar förresten min tidigare kollega Andrea Erliden få min gamla tjänst som relationsvåldsspecialist, återstår tydligen bara beslut av Riksåklagaren.

När vi kommer hem ska vi packa inför begravningen på tisdag. Under veckan i Norge tycker jag att hela familjen har landat efter ett par hektiska månader. Att åka skidor hela dagarna med familjen och lägga sig tidigt är oerhört rehabiliterande. På begravningen lär ju mycket rivas upp igen men nu kan man fokusera på att locka fram positiva minnesbilder av svärfar. Jag har förstorat och ramat in några fina foton som jag ska ta med mig till svärmor för att försöka "byta ut" minnesbilderna från när han var sjuk.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...