29 mars 2011

BUDGET, VÄLFÄRD OCH MUSEUM

Igår var det budgetdialog hela dagen med kulturnämnden, fritidsnämnden, socialnämnden och äldrenämnden. En lång men viktig dag. På kvällen var det möte med Välfärdsteamet då vi bland annat diskuterade mina föreslagna skrivningar i kommunprogrammet avseende mänskliga rättigheter. Glädjande nog har David Gerson och Albert Söderlind anslutit till teamet och nästa gång, den 3 maj, hoppas vi på ännu fler deltagare. Den gången är det dags att diskutera vad vi ska göra under vårkampanjen så det lär bli ett spännande möte!

Sitter nu på tåget till Stockholm. Ska tillbringa tre dagar i den museala världen - först en utbildningsdag för nyblivna ordförande och sedan årsmöte resp vårmöte. Imorgon ansluter Raymond Pettersson (vice ordförande i länsmuseet) och Sergei Muchin (chef för länsmuseet). Ännu en ny värld att göra sig hemmastadd i. I min väska ligger en ny pärm och en hålslagare (!) för jag tänkte passa på att samtidigt få ordning på alla mina papper som gäller museet, det är annars lätt att tappa greppet om alla handlingar man får som kommunalråd.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...