31 mars 2011

FRÅN VODOU TILL VALBORG

Så är jag då på väg hem igen efter tre dagar i Stockholm. Dagens bästa inslag var eftermiddagens sista pass då vi fick kort information om flera pågående projekt. Bland annat informerade Jönköpings Läns Museum om två av sina projekt "Låt klockorna klinga" och "Matmanifestet" - två mycket spännande och helt olika projekt. Avslutade dagen med att besöka två av utställningarna på Etnografiska muséet. En av utställningarna heter Vodou, passade på att köpa med mig några vodou-dockor hem till familjen!

Ser fram emot att vara ledig imorgon. Dels behöver jag sovmorgon och dels längtar jag efter att umgås med familjen. På lördag är det däremot årsmöte med Folkpartiets länsförbund och på söndag är det möte med Folkpartiet. Har varit borta alldeles för mycket den senaste tiden men det ser betydligt lugnare ut framöver. Har däremot tackat ja till att hålla Valborgstal på Öxnehaga/Österängen - det ska bli riktigt roligt!!

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...