11 april 2011

MÖTEN FRÅN MORGON TILL KVÄLL

Ägnade förmiddagen åt budgetdialog med miljönämnden och stadsbyggnadsnämnden. Gav mig en hel del tankar att vidareförmedla till FP:s Fysiska team. Under eftermiddagen förberedde jag morgondagens möte med Jämställdhets- och integrationsutskottet, vi ska bland annat diskutera integrationskonferensen den 7 november och gå igenom de projektledarskap som kommunen finansierar med integrationsbidrag.

Efter jobbet fikade jag med en väninna på Bauers brygga i strålande solsken. Vilket smultronställe detta är och så härligt det är att se hur Jönköpingsborna tagit bryggan till sina hjärtan! Då känner man sig extra stolt som politiker.

Kvällen har jag sedan ägnat åt möte med Zonta. Två gymnasietjejer berättade om sitt projektarbete i Honduras som Zonta bidragit till ekonomiskt. Mycket intressant och många likheter med det arbete vi såg i Bangladesh! Sedan blev det valmöte mm. Mötet avslutades med en diskussion om ifall Zonta ska ta emot bidrag från staten eller inte för att kunna företräda Sverige på internationella möten, vad tycker ni?

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...