22 april 2011

STÖD, STÄDNING, SÖTT OCH SURT

Långfredag. Ingen JP idag, skönt att åtminstone under en dag slippa dessa hatinsändare. Det är bra att JP granskar makten men jag tycker faktiskt inte att det är professionellt att förmedla en strid ström av onyanserade personangrepp. Tack alla ni som stöttat mig den senaste veckan! Gläds åt att i gengäld ha fått extra många bloggläsare.

Ägnade dagen åt att tillsammans med familjen städa och påskpynta. Blev riktigt glad av att se hela vardagsrummet svämma över av gamla påskägg, en påskfin bukett med tulpaner och påskliljor och så förstås ett påskris från trädgårdens buskar! Ser nu fram emot två hela dagar med trädgårdsarbete, förhoppningsvis ska vår mini-altan i trädgårdens allra varmaste hörn nu bli klar.

Under eftermiddagen kom min svärmor och min svåger upp. Har tillsammans njutit av en helt underbar lammstek och riktigt gott rött vin. Som dessert blev det varsin espresso, god likör och en onödigt stor skål med godis :) Avslutade kvällen med att titta på Talang 2011, som glädjande nog hölls i Jönköping - en fantastisk blandning av sött och surt.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...