27 maj 2011

17,5 TIMMARS ARBETSDAG

Redan 07.15 igår började dagen med frukostmöte. Denna gången handlade det om vårt kommunprogram "Omtanke om framtiden" och företagsklimatet. Mats Green höll i den inledande informationen. Jag kompletterade med att berätta om det arbete som vi nu påbörjat för att förbättra för invandrarentreprenörer i kommunen.

Efter frukostmötet träffade jag Leif Wetterö som under många år arbetat åt Nyföretagarcentrum. På Bageriets uteservering, i strålande sol, berättade han för mig om sitt arbete för att hjälpa invandrare att starta företag, framförallt på Råslätt. Det blev ett väldigt trevligt och givande möte och Leif kommer framöver delta i vårt arbete för invandrarentreprenörer!

Gårdagens sammanträde med kommunfullmäktige blev återigen väldigt långt, slutade inte förrän 00.40. Känns faktiskt inte rimligt att arbeta från 07.15-00.40. Mats ska försöka flytta frukostmötena till andra dagar och vad jag har hört så finns det i vart fall vissa funderingar hos kommunfullmäktiges presidium om hur man ska hantera de långa sammanträdena.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...