16 maj 2011

KULTURINTENSIV VARDAG

Mycket kultur har det varit de senaste dagarna. Igår var hela familjen och såg "Hur många lingon finns det i världen?". En helt underbar film som hela familjen gillade. Filmen handlar om en assistent som får ansvar för dagverksamhet för utvecklingsstörda och bygger på den verkliga historien om Pär Johansson och Glada Hudik-teatern. Kan rekommenderas!!

Idag har jag och övriga i länsmuséets styrelse haft en gemensam dag. Under förmiddagen besökte vi förråd på muséet, på Björneberg och i Hovslätt och vi tittade på det pågående renoveringsarbetet av golvet i muséet. Under eftermiddagen diskuterade vi visionen för muséet och styrelsens roll i detta förändringsarbete. Det blev verkligen en mycket bra dag som bådar gott för resten av mandatperioden!

Under kvällen hade de båda Zonta-klubbarna i Jönköping ett gemensamt vårmöte i Gränna. Vi gjorde först ett kort besök på det oerhört charmiga Hotell Amalias Hus. Sedan gick vi vidare till Grenna Museum där vi fick lyssna både på föredrag av Håkan Jorikson om Amalia och av vår Area Director Carolyn Belgrave Rappestad om Zonta. Under kvällen fick de zontor som varit medlemmar i 30 år och mer, bland andra Christina Hamrin, rosor och diplom.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...