15 augusti 2011

EN LÅNG FÖRSTA DAG

Första vardagen efter semestern, från 07.30-22.30, en tuff start på hösten. Under förmiddagen möte med ledningsutskottet, under eftermiddagen genomgång av handlingar till kommunstyrelsesammanträde. Inköp av en ny växt till mitt sammanträdesbord som ersättning för den som dött under sommaren. En blomsterbukett till skrivbordet, ska faktiskt försöka ha färska snittblommor på rummet framöver för att njuta lite mer. En liten höstblomma till min sekreterare som uppmuntran. Hyfsad koll på mailen och mycket lite post. Efter första arbetsdagen är läget faktiskt under någorlunda god kontroll :)

Under kvällen var det styrelsemöte i Folkpartiet. Vår ordförande Bertil Rylner hade bjudit hem oss alla till sig på Visingsö. Väl där bjöds vi både på hustruns mycket goda mat och en fantastisk solnedgång. För att inte missa färjan hem igen blev mötet dessutom mycket effektivt! Under bilresan hem blev den politiska diskussionen ännu intensivare och dessutom fälldes många sanningens ord :) Nu ska jag ägna lite tid åt det kommande mötet om utvecklingen av samarbetet med Vätternrundan, framförallt funderingar kring vem som bör bjudas in för att få en kreativ diskussion och många goda idéer.

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...