28 september 2012

FRÅN HANDELSKAMMAREN TILL ELMIA

Igår frukostmöte på Science Park. Nya VD:n för Handelskammaren i Jönköpings län, Jonas Ekeroth, presenterade sig och Handelskammarens målsättning. Ägnade sedan resten av dagen åt att sammanställa ett sammandrag av budgeten åt mina partikollegor och förbereda nästa tisdags rekryteringsdialog med kommunens nämnder och bolag. På kvällen sammanträde med kommunfullmäktige som blev en oväntat positiv upplevelse när Socialdemokraterna under sittande möte var storsinta nog att ändra sig och inte begära återremiss i ärendet om trygghetslarm.

Idag har jag däremot varit ledig och njutit av min sovmorgon.  Sedan långpromenad i förmiddags i härligt höstväder, njöt av av se både kor och hästar i Järstorp. Genomgång av en hel del mail, har onekligen kommit efter pga budgetarbetet... Under eftermiddagen ansiktsbehandling på Hudoteket. Ska nu slappa framför TV:n. Ser fram emot morgondagens professorsinstallation och doktorspromotion på Elmia och en helt obokad söndag!

Digitaliseringsstrategi för äldres behov

Jönköpings kommun har nu antagit en digitaliseringsstrategi. Kommunens ambition är att öka takten i digitaliseringsarbetet så att medborgars...