12 juni 2013

En lugn vecka

Den här veckan har det hittills varit ganska lugnt. I måndags var det lunchmöte för att planera en nationell ABM-konferens i oktober (Arkiv Bibliotek Museum). På seneftermiddagen besök hos Smedbyns intresseförening för att berätta om kommunfullmäktiges beslut och samtala om framtida utvecklingsmöjligheter. Igår möte med Jämställdhets- och integrationsutskottet där vi fokuserade på Österängen. Sedan massage för att få benen i riktigt bra form inför Vätternrundan.

Idag lunch med lovande folkpartisten Patrick Nzamba. Därefter kort besök av Emy Stahl för avstämning av lokalen inför måndagens föreställning "Jag är honom nu". Under eftermiddagen färdigställde jag sedan en inbjudan till ägardialog i oktober med Länsmuseets tre stiftare - Jönköpings kommun, Jönköpings Läns Landsting och Jönköpings läns hembygdsförbund. Avslutningsvis lite After Work hemma med museichefen Sergei Muchin, mycket trevligt!

Videosamtal bryter isolering!

För mig och min pappa, och för många, många andra, skulle videosamtal göra en enorm skillnad. Det skulle minska många äldres ofrivilliga en...