6 november 2013

Gott och blandat

I lördags var hela familjen, brorsdöttrarna och en av äldste sonens kompisar och såg filmen "Vi är bäst", som på Tokyos filmfestival fått festivalens finaste pris, Tokyo Sakura Grand Prix. Fast ingen av oss blev särskilt förtjust i filmen...Däremot njöt alla av middagen efteråt då vi firade yngste sonens födelsedag i förväg. Ägnade i övrigt helgen åt att kratta löv, sova, springa en runda, plocka fram vinterkläder och träna opera.

Igår eftermiddag höll Jämställdhets- och integrationsutskottet sitt sammanträde på Södergårdsskolan i Huskvarna. Två gånger om året har vi utlokaliserade möten för att få bättre inblick i det goda arbete som görs på områdena men också för att få bättre förståelse för deras vardagliga problem. Passade på att äta skollunch, för dagen en fiskrätt som tydligen var oerhört uppskattad av barnen. På kvällen telefonmöte med Liberala kvinnors centralstyrelse.

Idag blev det klart med ett nytt avtal mellan mig och ett företag som bl a tillverkar akustik-tavlor. Det innebär att akustik-tavlor som jag designat motiven på kommer att finnas i deras monter på möbelmässan i Stockholm nästa år. Väldigt roligt! Trevligt lunchmöte med den alltid så stöttande folkpartisten Claes Wendick och på eftermiddagen möte med Länsmuseets beredningsutskott. Avrundade sedan arbetsdagen med ett möte i Allianskyrkan med alla de föreningar som ska vara med och arrangera Bangladesh-kvällen den 14 november, något som jag verkligen ser fram emot!

The liberal lion is working hard!

Valrörelsen är i full gång nu! Sedan mitt förra inlägg har jag och Angela Hafström spelat in flera poddavsnitt. Jag har haft en kväll hemma ...