27 februari 2014

Många viktiga frågor

Började dagen med ett internmöte om kommunens värdegrund. Information kommer att presenteras för kommunstyrelsen, förhoppningsvis i slutet av mars. Efter att ha kämpat med mängder av mail blev det lunchmöte med Fastighetsägarna. Mycket givande! Det är av stor vikt att kommunen fokuserar på service och attityder till företagare. Under eftermiddagen fortsatt arbete på tjänsterummet. Sedan sammanträde med kommunfullmäktige. Idag var jag uppe och talade om min och Inger Gustafssons motion om skriftliga rutiner vid personbrott mot barn, samverkansprojekt avseende utrikesfödda kvinnors sysselsättning och om Youth Embassy som arbetar med ambassadörer och mentorskap för nyanlända.

Under kvällen pågick också en debatt i riksdagen om översyn av våldtäktsbrottet. Tyvärr deltog inte en enda folkpartist i denna viktiga debatt. I gengäld anordnade Liberala kvinnor i Kronobergs län en ljusmanifestation i Växjö där ett tal som jag skrivit lästes upp - det var inspirerande!

The liberal lion is working hard!

Valrörelsen är i full gång nu! Sedan mitt förra inlägg har jag och Angela Hafström spelat in flera poddavsnitt. Jag har haft en kväll hemma ...