2 februari 2015

Börjar få struktur på 2015!

Verkligen dags för ett nytt blogginlägg! Håller som bäst på att forma en struktur inför det fortsatta året:

Arbetet:  Ca femton dagar i månaden arbetar jag som åklagare. Trivs riktigt bra på mitt nygamla arbete. Minns mycket mer än jag trodde och har börjat lära känna flera nya kollegor! Mitt rum är väldigt fint och dessutom är det roligt att gå i rätten igen!

Politiken: Ca fem dagar i månaden arbetar jag i Rådhuset. Personalutskottets verksamhet har börjat komma igång. Ska börja fila på personalfrågorna i vårt kommande kommunprogram. Ägnade helgen åt att uppdatera avsnittet om våld mot kvinnor i Liberala kvinnors valmanifest.

Företaget: Det börjar röra på sig. Min design av akustiktavlor till ett Jönköpingsföretag är snart klar så snart får ni veta vilket företag det är! Har också börjar sälja egendesignade kuddar. Se mer på www.liberanna.se.

Familjen: Äldste sonen har precis flyttat hemifrån och börjat på universitet. Min man har börjat sjunga hos Åke Persson! Nästa vecka blir det skidresa med mannen och yngste sonen till Frankrike. Tyvärr inget HalvVasan i år.

Utmaningar: Mitt första Mensa-test gick inte så bra, var inte tillräckligt snabb, men jag gör ett nytt försök den 23 feb! Danslektionerna har börjat. Istället för dansimprovisation hamnade jag på en fortsättningskurs med reggaeton, tufft men med en härlig danslärare!

The liberal lion is working hard!

Valrörelsen är i full gång nu! Sedan mitt förra inlägg har jag och Angela Hafström spelat in flera poddavsnitt. Jag har haft en kväll hemma ...