9 mars 2015

Ställtid

Har inte haft någon lust att blogga på länge. Känns som om jag har haft ett oändligt behov av sömn och ställtid. Börjar nu äntligen hitta balansen. Börjar emellertid misstänka att jag har en lindrig 50-årskris :)

Fr o m den 1 april kommer relationsvåld lottas på min åklagarrotel. Har börjat så smått med en huvudförhandling i ett häktat mål. Det är verkligen befriande att få vara specialist igen och få uppskattning från målsägande, advokater och domare.

Politiskt har jag arbetat intensivt med Liberala kvinnors politiska plattform och Alliansens nya kommunprogram. Det är en otrolig kick som politiker att få vara med och bestämma vad en hel kommun och ett kvinnoförbund ska fokusera på framöver!

Har äntligen kommit igång med löpningen igen! De senaste månaderna har jag inte haft någon lust att träna, utöver lite dans och så slalom på sportlovet, men nu börjar lusten spira. Gläds också åt de bästa diabetesvärdena på tre år.

Även kreativiteten börjar arta sig. Snart är mina akustiktavlor uppe på hotellet och så har jag sålt flera egendesignade kuddar. Deltar som mannekäng på Rädda barnens modevisning på onsdag och har fått äran att bli en av stylisten Anna Nilssons ambassadörer.

Jag skriver regelbundet på Facebook, Twitter och Instagram och kommer framöver blogga betydligt oftare än den senaste tiden!

The liberal lion is working hard!

Valrörelsen är i full gång nu! Sedan mitt förra inlägg har jag och Angela Hafström spelat in flera poddavsnitt. Jag har haft en kväll hemma ...