30 oktober 2016

Åtta positiva är mer än ett negativt

Igår deppade jag över insikten att jag, efter vårens komplicerade axelfraktur efter att fallit gående på rullgrus, sannolikt aldrig kommer återfå full rörlighet i höger axel.

Idag väljer jag att fokusera på allt positivt jag kan komma på när det gäller min fysik:

1. Jag har aldrig haft bättre blodsockervärden som diabetiker. Den senaste månaden har jag haft ett genomsnittligt Hba1c på 7,4 mmol/L. En sänkning från 10,9 mmol/L sedan jag fick min nya mätare för 5,5 månad sedan.

2. Jag har tagit tag i min kost och ändrat mina vanor. Genom att dra ner på mängden kolhydrater, smörgåsar, kakor och juice har jag fått en fastare kropp och gått ned 2 kg. Min ambition är att långsamt åstadkomma en hållbar viktnedgång så att jag kan behålla mina figurnära kläder länge till.

3. Jag har, sedan kammarens stegräkningstävling började i september, varit aktiv motsvarande i snitt 12000 steg om dagen. Min ambition är att fortsätta röra mig mer än tidigare.

4. Min yngste, snart 19-årige son gillar att träna på gym med mig. Vid träning använder vi i princip samma vikter.

5. Jag tränar regelbundet stavgång med mina pumpstavar och använder mig då av marknadens hårdaste fjädrar.

6. Jag är nästan aldrig sjuk.

7. Jag har kommit längre i rehabiliteringen efter min axelfraktur än vad som är vanligt. Till vardags klarar jag i princip allt jag behöver.

8. Efter all rehabiliteringsträning har jag fått snyggare armar och axlar än jag hade före olyckan.

Igår deppade jag över ETT fysiskt skäl. Idag gläds jag åt ÅTTA fysiska skäl!

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mi...