10 juli 2018

Nu lägger jag i en högre växel i min personvalskampanj!

Nu är nästan all rekvisita till min personvalskampanj klar! Min bil är stripad. 5000 foldrar klara. Ett Lejonteam, med de som vill hjälpa mig att dela ut flygblad, har skapats. En roll-up är klar. Särskilda T-shirtar till mig själv är klara och tröjor till mitt team är på väg. Två filmer på YouTube har producerats av Christer Möller. Min profil finns uppladdad på SVT:s valkompass. På Facebook har jag en egen politisk sida. Min och Angela Hafströms podd har 15 inspelade avsnitt, 9 återstår före valet.

Då återstår bara att samla ihop 600 kryss! I förra valet fick jag 270 kryss men då hade jag egentligen inte fullt fokus på riksdagen. Nu har jag valt. Jag väljer bort kommunpolitiken och satsar allt på riksdagen. Men för att komma in i riksdagen måste jag dels få fler än 5 % av alla liberala personkryss i länet och dessutom fler personkryss än sittande riksdagskvinna som förra valet fick 471 kryss. Jag tror att jag med 600 kryss kan komma in i riksdagen!

Med hjälp av Christer Möller har jag i en rykande färsk film på YouTube på 71 sekunder försökt förklara vilka mina viktigaste frågor är! Filmen hittar du i högerspalten här i bloggen men du kan också klicka här!


The liberal lion is working hard!

Valrörelsen är i full gång nu! Sedan mitt förra inlägg har jag och Angela Hafström spelat in flera poddavsnitt. Jag har haft en kväll hemma ...